Marjo ”Maikku” Ikola on poissa 1


Ystävämme Maikun taistelu pitkällistä sairautta vastaan päättyi, kun hän nukkui pois tiistaina.

Maikku oli pidetty niin valmentajana kuin ystävänä

Maikun SeMistä alkanut pitkä ura jalkapallon parissa jatkui Kortesjärven kautta FC Unitedissa, jossa pelatessaan hän voitti SM-kultaa 2002 ja 2004. Marjo ”Maikku” Ikola valmensi urallaan nais- ja tyttöjoukkueita eri sarjatasoilla sekä FC Sportin että FC Sport-j:n alaisuudessa. Naisten liigassa hän toimi FC Sportin päävalmentajana 2010.

Hän toimi FC Sport junioreiden valmennuspäällikkönä vuosina 2014-2017. Valmentaen kaudella 2017 myös naisten edustusjoukkuetta, joka nousi kyseisen kauden jälkeen Naisten ykköseen. Suomen Palloliiton Vaasan piiri palkitsi Maikun vuoden 2017 valmentajana, ensimmäisenä naisvalmentajana piirin historiassa. Kuluneen vuoden aikana Maikku toimi vielä FC Sport –j:n hallituksessa auttaen ja tukien seuran toimintaa sekä myös kannustamalla joukkueita kentän reunalta.

Hänen rauhallinen tapansa toimia sekä yksilöiden huomiointi teki hänestä pidetyn ja arvostetun valmentajan. Maikku oli aina positiivinen ja katsoi tilanteessa kuin tilanteessa eteenpäin. Hän vaati valmennettaviltaan sitoutumista ja panosta siihen mitä tehtiin. Maikun lausahdus ” Loppuun asti täysillä, tuli mikä tuli” on jäänyt monen tyttö- ja naisfutaajan mieliin ja sitä ohjenuoraa on hyvä noudattaa myös jatkossakin!

Lepää rauhassa, Maikku.


Ajatus aiheesta “Marjo ”Maikku” Ikola on poissa

Kommentointi on suljettu.