Tytöt 09

Tytöt 09

T09-joukkueemme pelasi kevätkaudella 2022 kolmea sarjaa: T13 Kakkonen, T13 Kolmonen ja T14 Kakkonen. Bussireissut vieraspeleihin olivat hauskaa yhdessäoloa ja yhdessä tekemistä.

Heinäkuussa osallistuimme Wasa Football Cupiin kahdella joukkueella.

Kesätauon jälkeen syyskaudella pelit jatkuivat kahdessa sarjassa: Nousimme T13 Ykköseen ja voitimme aluemestaruuden. T13 Kolmosessa pelit jatkuivat, mutta T14 Kakkosesta jäimme pois suosiolla, koska meillä ei ollut tarpeeksi pelaajia kolmeen sarjaan.

Syyskuussa osallistuimme Hippo-turnaukseen 18 pelaajan voimin. Vaikka varsinaista turnausmenestystä ei tällä kertaa tullutkaan, niin tytöille turnaus- ja hotelliviikonloppu oli varmasti hauska yhteinen kokemus muutenkin kuin jalkapallon kannalta.

Joukkueen omissa päättäjäisissä syyskuussa pelasimme jalkapalloa tytöt vastaan vanhemmat. Pelin jälkeen oli tarjolla suolaista ja makeaa.

Menneellä kaudella pelaajia oli yhteensä noin 20-25, joista viisi liittyi joukkueeseemme Laihian Lujasta. Valmentajina toimivat Petri Heiskari, Petri Hopeavuori ja Mika Vertanen.

Tulevana talvena 2022-2023 harjoitelemme viidesti viikossa. Valmennus rinki vahvistuu Jens Lassilalla. Juoksu ja Liikkuvuus/Fysiikka harjoitukset hoitaa joukkueen ulkopuoliset ammattilaiset Jarno Vokkolainen sekä Stacey Thomas.

Yhteistyössä

 
Wapice
Veikkaus
Vamia
CTF-Isännöinti
Bocks Corner
Vaasan Kaupunki
Vaasan Sähkö
 

Ajankohtaista

Tapahtumat

Kokoonpano

Toimihenkilöt