Tervetuloa Vaiana seikkailuun!


UEFA Playmakers -ohjelman kautta tarjoamme alueemme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers -ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Kohdistamme ohjelman 5-8 -vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

”Jalkapallon vahvistaminen naisten ja tyttöjen lajina on meille alueen suurimpana tyttöseurana tärkein tavoite. Haluamme tarjota entistä enemmän mahdollisuuksia pienille tytöille tulla mukaan seuroihimme ja lajin pariin. Tämän vuoksi on hienoa olla mukana UEFA Playmakers -ohjelmassa jo kolmatta kertaa ja edistää alueellista yhteistyötä tyttöfutiksen parissa”, sanoo FC Sportin Mika Kortesniemi.

Tavoitteena kannustaa pieniä lapsia jalkapallon pariin

Playmakers -harjoituksissa keskitytään liikunnallisten, sosiaalisten sekä jalkapalloilullisten taitojen harjoitteluun. Harjoituksen runko pohjautuu Disneyn Vaiana -elokuvaan. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

”Vaiana-tarinaa mukaileva jalkapalloharjoitus on mielenkiintoinen konsepti ja uskon tyttöjen viihtyvän tapahtumissa, sekä innostuvan myös joukkueena toimimisesta. Toivottavasti saamme mahdollisimman monen tytön innostumaan tätä kautta myös jalkapallosta”, FC Sportin futiskoulun toiminnassa pitkään mukana ollut  Jani Kujanpää toteaa.

FC Sportin Playmakers -harjoituksia vetävät valmentajat koulutetaan kevään aikana Playmakers -ohjelman valmentajiksi. Ensisijaista keväällä käynnistyvässä ohjelmassa ovatkin valmentajien luoma turvallinen ja kannustava ympäristö, tyttöjä liikunnan pariin innostava ohjaustapa sekä vastuullisesti ja terveysturvallisesti toteutetut harjoitustapahtumat.

FC Sport lahjoittaa kaikille osallistujille oman pallon.

Lisätietoja saat Playmakers-valmentajalta Tuuli Sohlbergilta tai  Jani Kujanpäältä !

Tuuli: sähköposti sohltuuli@outlook.com

Jani: sähköposti jani.kujanpaa.bl@gmail.com tai soittamalla numeroon 0503279929

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta.

https://fcsportjuniorit.myclub.fi/flow/events/4088422