T05


”Jos sinulla on kiire, kulje yksin. Jos haluat päästä pitkälle, kulje yhdessä.”
Tämä vanha sananlasku tiivistää joukkueemme toiminnan keskeisen periaatteen. Jalkapallo on uskomattoman hieno peli, jonka kautta voi saada elämänmittaisia ystävyyksiä. Silloin elämässä on mahdollisuus päästä pitkälle.

Mitä yhdessä kulkeminen sitten meille tarkoittaa? Pelaamisessa se tarkoittaa yhdessä oppimista. Taitojen harjoittelussa, pelin ymmärtämisessä, pelitavan opettelussa. Oppimiseen tarvitaan vuorovaikutusta: joukkuetovereiden kesken, pelaajien ja valmentajien kesken.

Pelaamista ei voi erottaa ihmisenä olemisesta. Niin kentällä kuin kentän ulkopuolella luovuttamattomia arvoja meille ovat toisistamme välittäminen, toinen toisemme kunnioittaminen ja kannustaminen. Niin onnistumisten kuin epäonnistumisten hetkillä.

Tyttöjen jalkapallon harrastamisen mahdollistavat vanhemmat. Harjoituksiin ja peleihin kuljetukset, pelivarusteiden hankinta, kausimaksujen maksaminen, talkoisiin osallistuminen. Oman lapsen kannustus, rohkaisu ja hyväksyntä sellaisena kuin hän on. Kiitos teille vanhemmat että mahdollistatte tämän joukkueen toiminnan!

Lasten liikuntaharrastus on monella tapaa heidän elämäänsä positiivisesti vaikuttava tekijä. Siten sillä on myös merkittävä yhteiskunnallinen vaikutus. Haluamme kiittää kaikkia joukkueemme tukijoita, niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä, jotka olette nähneet näitä arvoja seurassamme ja joukkueessamme ja halunneet osoittaa tukenne sille. Olette lämpimästi tervetulleita kesällä kentille seuraamaan miten tämä näkyy upeasti käytännössä!

Kun kuljemme yhdessä, voimme päästä pitkälle. Mitä pitkälle pääseminen joukkueessamme tarkoittaa? Se merkitsee monia, erilaisia asioita. Jollekin joukkueemme jäsenistä se voi tarkoittaa itsetunnon vahvistumista: minä osaan, minä pystyn. Toiselle se voi tarkoittaa iloa ystävien saamista. Kolmannelle se voi olla hyvän liikuntaharrastuksen ja sosiaalisen verkoston saamista koko elämäkseen. Joku haluaa asettaa aikanaan tavoitteekseen omien rajojen kokeilemisen jalkapallon kautta.

Kaikki tämä on meille pitkälle pääsemistä. Yhdessä.

 

Joukkueessa on 22 pelaajaa ja 7 toimihenkilöä. Lisäksi joukkueen ulkopuoliset henkilöt auttavat omalla osaamisalueellaan.

Joukkueen toimihenkilöt: Jani Kujanpää (Vastuuvalmentaja), Kim Råtts (Valmentaja), Mika Vankka (Valmentaja), Janne Dahsten (Maalivahtivalmentaja), Teresa Kakkuri (Joukkueenjohtaja), Pasi Rintamäki (Huoltaja), Kimmo Smeds (Rahasto)

Valmennuksen tukena: Jorko Fors (Yksilövalmennus), Glenn Nordström (Kykykoulu), Henri Scheweleff (Maalinteko)

Joukkueen toimintaa voi seurata julkisella Facebook sivulla osoitteessa www.facebook.com/fcsportjunioritt05/ ja instagramissa www.instagram.com/fcsport05/

Joukkueen maksut ovat 20 €/kk ja lisäksi tulee seuran maksut (tammikuussa 135 €, toukokuussa 105 €) ja Palloliiton lisenssi sekä vakuutus. Kaikki turnaukset ja leirit ovat täysin vapaaehtoisia ja ne maksetaan osallistumisen mukaan. Treenaamme 2-4 kertaa viikossa ympäri vuoden.

2018 vuonna tapahtumiamme olivat: Winter cup (Hopeaa), Talvisemi (Hopeaa), Helmicup (Kultaa), Sportin kevät turnaus (Ei sijoituksia), Kevät leiri, Kaarina turnaus (Pronssia), Wasa football cup (Kultaa), Masto cup (Kultaa), TD13 piirisarja (Kultaa) ja Helmaritoiminta

Joukkueen yhteystiedot:

Teresa Kakkuri

 • Joukkueenjohtaja (T05)
 • Pasi Rintamäki

 • Huoltaja (T05)
  • Mika Vankka

  • Valmentaja (T05)
   • Kimmo Smeds

   • Rahastonhoitaja (T05)
   • Kim Råtts

   • Valmentaja (T05)
    • Janne Dahlsten

    • Valmentaja (T05)
     • Jani Kujanpää

     • Vastuuvalmentaja (T05)
     • lokakuu 2018

      ma ti ke to pe la su
      1
      2
      3
      4
      5
      6
      7
      8
      9
      10
      11
      12
      13
      14
      15
      16
      17
      18
      19
      20
      21
      22
      23
      24
      25
      26
      27
      28
      29
      30
      31