B-tytöt


FC Sport junioreiden T03-04 energiseen ja motivoituneeseen tyttöjoukkueeseen kuuluu tällä hetkellä yhteensä 25 pelaajaa. Mukaan joukkueeseen mahtuu lisääkin innokkaita jalkapallosta kiinnostuineita tyttöjä, joten tervetuloa kokeilemaan ja tutustumaan tähän innostavaan ja vauhdikkaaseen lajiin.
Koko joukkue treenaa yhdessä kolme kertaa viikossa. Treeneistä kaksi on lajitreeniä, joissa keskitytään mm. tekniikkaan, pallonhallintaan ja pelitaktiikkaan. Näiden lisäksi tytöt osallistuvat kerran viikossa fysiikkavalmentajan pitämiin monipuolisiin fysiikkatreeneihin, joissa keskitytään mm. liikkuvuuteen, kehonhallintaan ja ketteryyteen. Osa pelaajista käy em. treenien lisäksi kerran viikossa pidettävää kykykoulua. Tämän kevään aikana osa pelaajista treenaa kerran viikossa myös usean seuran muodostamassa yhteisjoukkueessa, joka tulee pelaamaan Puolen Suomen Liigaa.
Tällä kaudella on käyty pelaamassa jo HelmiCup -turnauksessa Kokkolassa ja Talviturnauksessa Ilmajoella. Kokkolasta joukkue saavutti pronssimitalit ja hienon pokaalin. Harjoitupelejä on myös pelattu ahkerasti.
Toukokuussa käynnistyy piirisarja, jossa tytöt pelaavat kahdella eri joukkueella. Kesällä päästään perinteisesti pelaamaan oman kotikaupungin järjestämässä Wasa FootballCupissa, josta tytöillä on mukavat muistot monen vuoden ajalta. Kesän turnauskausi huipentuu Uumajassa heinäkuun lopussa pidettävään Umeå Fotbollsfestival -turnaukseen. Lähes kaikki joukkueen pelaajat ovat lähdössä mukaan ja odottavat tätä ensimmäistä ulkomaanturnausta todella innolla.
Paljon kaikkea kivaa mahtuu siis tähänkin jalkapallokauteen!

 

Joukkueen yhteystiedot:

Ville Laakkonen

 • Vastuuvalmentaja B-tytöt
 • Uefa A

  Janne Henriksson

 • Maalivahtivalmentaja
  • marraskuu 2020

   ma ti ke to pe la su
   1
   2
   3
   4
   5
   6
   7
   8
   9
   10
   11
   12
   13
   14
   15
   16
   17
   18
   19
   20
   21
   22
   23
   24
   25
   26
   27
   28
   29
   30